##

Mogen wij ons
even voorstellen?

Halyard Risk: een ervaren en gerespecteerde speler

Wij opereren in een sector met een beperkt aantal spelers en met projecten, waarmee aanzienlijke financiële bedragen en risico’s zijn gemoeid. In deze bijzondere en dynamische wereld staat het label Halyard Risk al jaren voor snelheid, ervaring, expertise, vertrouwen en integriteit. Dat is te danken aan ons team van experts met jarenlange ervaring, die hun sporen zowel in de maritieme wereld als daarbuiten ruimschoots verdiend hebben. Ook in de komende jaren, kunt u op hen rekenen.

Halyard Risk is een zelfstandig label van Arntz | van Helden bv, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van schademanagement wereldwijd. De naam Halyard komt van de Engelse maritieme uitdrukking voor een val of lijn waarmee de vlag wordt gehesen. De vier letters RISK (seinvlaggen) komen terug in het embleem van de vlag.

Ons team staat voor u klaar

Onze ervaren experts helpen u graag met al uw vragen en problemen op het gebied van risk management. Aarzel dus niet om (vrijblijvend) contact met hen op te nemen

Liever eerst weten wie u aan de telefoon krijgt? Door te klikken op een foto, krijgt u meer informatie over de betreffende expert. Ook kunt u zijn CV downloaden.