##

Onze werkwijze

Halyard risk BV contact

No-nonsense en oplossingsgericht

Niet voor niets is ons kantoor recent gevestigd in Rotterdam, de stad met de grootste haven ter wereld  én een reputatie van niet zeuren en hard werken. Wij van Halyard houden van zo’n no-nonsense aanpak. Dat betekent dat u bij ons altijd weet waar u aan toe bent. We zijn flexibel, snel en zorgen voor heldere, bondige rapporten. We denken nooit in problemen, maar altijd in oplossingen.

Veilig en duurzaam

Met onze professionele risicoanalyses en deskundige adviezen dragen wij bij aan veiligheid, duurzaamheid, milieu en efficiency. Waar mogelijk willen we ook onze risico-ervaring van de mensen met wie wij werken op een hoger niveau brengen. Deze aanpak heeft zich gedurende een groot aantal jaren bewezen in de maritieme sector.  

Heldere risicorapporten

Bij het uitvoeren van risicoanalyses van schepen en scheepswerven werken wij volgens de JH-143 normen. We leveren een strikt persoonlijk en vertrouwelijk risicorapport op, met alle mogelijke bedreigingen en risicofactoren. Ook doen we concrete voorstellen om schade te voorkomen.

Het rapport bevat een risicoclassificatiegraad, uitgedrukt als een score tussen A tot en met E. Voor de verzekeraar is deze maatgevend voor de besluitvorming over de verzekering. Scheepswerven kunnen de score gebruiken om zich (commercieel) te profileren. Aan dat laatste dragen wij graag ons steentje bij.

Halyard Risk Slider 2
Halyard Risk Slider 4
Halyard Risk Slider 3
Halyard Risk Slider 5
Halyard Risk Slider 1
Bij medewerkers van de beoordeelde scheepswerven zijn onze Halyardpetjes met de eindscore van hun scheepswerf heel populair.

Wil u ook concreet risico’s aanpakken op basis van een helder rapport?
Neem dan contact op met onze adviseurs.